Snickare Upplands bro

Snickare Upplands bro

Om du letar efter en pålitlig och erfaren snickare i Upplands bro, behöver du inte leta längre än Amaru Bygg AB. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa snickeritjänster till våra kunder, oavsett om det handlar om en mindre renovering eller en större byggnadsprojekt.

Vårt team av snickare är utbildade och erfarna, och de har en gedigen kunskap inom alla typer av snickeriarbeten. Oavsett om du behöver bygga om ditt kök, renovera ditt badrum, bygga en altan eller ett trädäck, eller installera nya fönster och dörrar, kan vi hjälpa dig att förvandla ditt hem till något speciellt.

Byggde ut altanen + staket 👍 ...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Vad vi gör

Vi på Amaru Bygg AB arbetar med allt som inkluderar att bygga, renovera och installera kök för att generera en dynamisk och funktionell miljö. Med över 10 års erfarenhet inom branschen ser vi till att leverera högsta möjliga kvalité och använder de senaste teknologierna för att uppnå bästa resultat.

vilka vi är

Amaru Bygg AB är en byggfirma som har specialiserat sig på byggprojekt. Med lång erfarenhet i branschen har vi fått bred kompetens inom tekniker och de redskap som krävs för att genomföra olika typer av bygguppdrag. Inget projekt är för litet eller stort, vi åtar och både små och stora uppdrag inom branschen.

VÅRA TJÄNSTER

Bygg

Här kan du få omfattande hjälp inom bygg. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi bygg nytt, bygga ut och bygga om. Vi presenterar ett innovativt utbud av byggmetoder, tekniker och metoder för att uppnå högpresterande slutresultat.

Renovering

Önskar du en förändring i hemmet? Vi bistår med den hjälpen du behöver med just din renovering. Vare sig du vill renovera något enstaka rum eller totalrenovera hela bostaden finns vi här för att hjälpa dig.

Kök

Här finns rätt kompetens för att arbeta med kök och leverera kvalitativa resultat. Utifrån dina önskemål och behov renoverar, bygger och monterar vi ditt kök. Vi fixar ditt kök, från golv till tak. Du behöver inte oroa dig över, vi fixar köket!

Amaru Bygg AB

RANKHUSVÄGEN 38 , 196 31 Kungsängen
076-616 26 11